Interná smernica v oblasti ochrany osobných údajov

Interná smernica v oblasti ochrany osobných údajov predstavuje jeden zo základných pilierov bezpečnosti každej organizácie. Ako by mala vyzerať a čo by malo byť jej obsahom?

Dátum publikácie:15. 10. 2020
Autor:JUDr. Jakub Pavčík
Oblasti práva: Správne právo / Informácie, informačný systém / Ochrana údajov / GDPR
Právny stav od:1. 10. 2020

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

Prihlásiť

 


 

Nemáte prihlasovacie údaje?

Ročný prístup si môžete objednať v našom e-shope:

Výhody predplateného prístupu nájdete v časti O PORTÁLI

 


Autor: JUDr. Jakub Pavčík

Prílohy

  • Interná smernica v oblasti ochrany osobných údajov / 49 kB

Súvisiace interné firemné predpisy

Súvisiace dokumenty

Súvisiace odborné články

Súvisiace vzory zmlúv a právnych podaní

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace dokumenty

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

  • 18/2018 Z. z. Zákon o ochrane osobných údajov
  • 69/2018 Z. z. Zákon o kybernetickej bezpečnosti
  • 158/2018 Z. z. Vyhláška o postupe pri posudzovaní vplyvu na ochranu osobných údajov
  • 362/2018 Z. z. Vyhláška, ktorou sa ustanovuje obsah bezpečnostných opatrení, obsah a štruktúra bezpečnostnej dokumentácie a rozsah všeobecných bezpečnostných opatrení

Funkcie

Partner

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.